Zimná lezecká akcia Ždiar 2020

14.02.2020 17:38

Zimná lezecká akcia Ždiar Jeden krásny Valentínovi víkend s ešte lepšími ľuďmi v krásnej prírode Belianskych Tatier v prekrásnom prostredí penziónu Ždiar sa uskutočnila Zimná Lezecká AKCIA ,,Zimné TATRY“ 

Akcii sa zúčastnila už ostrieľaná partia nadšencov zimného lezenia v počte kusov sedem . Akcii sa zúčastnili aj naši najmenší z čoho máme všetci veľkú radosť, že roky driny s našimi najmladšími sa vyplatil. Každoročne sa dobrodružstva zúčastnia aj žijúce legendy Považia: Julko – Tibor a taktiež zopár nečlenov v počte kusov 4.Obzvlášť by som spomenul Viktora C. veľkého milovníka hôr s dobrým srdcom a veľkým šarmom, ktorý si okamžite všimli aj naše nežnejšie ,,nezadané“ členky. Na poslednú chvíľu sa dobrodružstva nemohli zúčastniť dvaja ostrieľaní členovia Peter V. a Matúš B. na ktorých sme pri fľaške aperitívu pospomínali a ich miesto pri stole ostalo neobsadené. Hlavne by som sa pristavil pri Matúšovi .... Matúš drž sa všetci ti držíme palce a myslíme na teba. 

Piatok: Akcia jasná- Slavkovský ľad ... Prišiel Julo a už šliapeme Javorovou dolinou k Bratislavskému ľadu. Po hodinách brodenia zisťujeme, že celý masív Javorákov je po snežení lavinózny a doslova to tam visí, takže dneska nič, a naspäť nás čaká hodinové brodenie sa na chatu, ale aj o tom sú Tatry a aj preto ich máme všetci tak radi . 

Sobota: Sobota sa niesla v znamení Brnčalovej chaty a jej okolia, v ktorom sa nachádza veľa ľadov. Pre množstvo nalezených dvojíc sme si nakoniec našli aj my svoj ľad, na ktorom pod vedeným skúseného borca Rasťa B. si mohol každý vyskúšať lezenie ľadov na druhom konci. Touto cestou by som chcel Rastoví poďakovať, že sa obetoval aj pre iných členov a neuprednostnil vlastné záujmy. 

Nedeľa: Program voľný: niektorí zvolili skalp, relax, leňošenie v poľskom aquaparku a popíjanie pivka, iní boli ohúrení krásou a šarmom Bachledovej doliny.

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.